Børsen: Falck-bosser scorer 300 millioner

Ny storaktionær udløser kæmpegevinst til redningskoncernens to topchefer og lokker med ny gigantisk finansiel gulerod.

De to topchefer i Falck er i al ubemærkethed blevet forgyldt kort inden den forestående børsnotering af redningskoncernen. Efter Lundbeckfonden i december sidste år købte godt en tredjedel af virksomheden, har koncernchef Allan Søgaard Larsen og økonomidirektør Morten R. Pedersen fået mere end 300 mio. kr. kontant.

Det enorme beløb modtager de for at skrive under på et nyt aktieprogram, der binder de to til virksomheden.

Hele den nye aftale er kommet på plads, efter at Lundbeckfonden købte 36 pct. af Falck for 2,8 mia. kr. Lundbeckfonden var inden handlen bekymret for, hvor længe de to helt centrale direktører i Falck ville forsætte.

Læs hele historien på borsen.dk: